viernes, 9 de enero de 2009

Roser

Blanche!!! Felicitaaaaaaaaaaaaats!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aqui en tens a tots, perdent el cul, perquè no tots els dies es celebren 30 anys (oju, que es diu ràpid!!!!) i tinguis un gran record de tots nosaltres.
Tu i jo ja fa 26 anys que ens coneixem i compartim amics i experiències… Fem un remember when?...:
Ens vem conéixer un dia de setembre del 1983 al parvulari de l´escola, on vem compartir pati durant 2 anys i vem viure experiències precioses gràcies a les Tantes Monique i Lolita; te´n recordes de quan els Sankt Nikolaus venia a veure-n´s? Quina por que feia… els dos anys de pàrvuls van ser els anys més dolços a l´escola, oi??
De primer a tercer vem anar a classe de la Frau Schneider… Muchas graaaaaaacias…. Vem passar al pati dels grans, la jungla, i trampejàvem jugant a fer “arena fina”, el coche fantástico, el conejo de la suerte… sempre vem ser una classe molt precoç!!
De tercer a sisè vem patir la tirania de la Frau Oehler, que no dubtaba en escridassar-nos i castigar-nos quan feia falta… però tot i això, vem passar uns anys divertits i la seva mala llet no va permetre que la classe més alegre del cole s´enfonsés!! Te´n recodes de quan jugàvem al “Tetiquatx” i feiem “mmm…. Bau!!”
De setè a vuitè vem ser nosaltres els que vem sotmetre a la nostra tirania al Herr Bollinger, alias el Bola… però van ser dos anys genials on despertàvem de la nostra tendra infancia i començàvem a ser mini-adults amb ganes de gresca i un pavo que no ens podiem ni aguantar entre nosaltres!!!
A primer de BUP vem tenir moments estel.lars com les permanents del Herr Bachmann i els seus xalecos de vaca, les classes de mates acollonidores de l´Igual, les preses de pèl al Gevara, els “how do you do” de l´Oliveras… aix… quins temps…
A partir d´aquí ens trobàvem pels pasadissos, a la pausa del matí, a Can Dragó, al 75 aniversari de l´ESB... podria omplir un llibre amb les coses que vem compartir els últims anys de cole…
A la uni, ens trobàvem a la biblio d´Econòmiques, on més que estudiar, molestàvem als demés i sortiem cada 5 minuts a fer el “piti”, de fet, mai vem deixar d´estar conectades, oi? Ens veiem també amb les nenes i teniem estones de partides de caixa monumentals, com ara…
Aquests últims anys, un cop fora de la uni, tampoc hem parat de fer coses juntes: Sant Feliu, Calonge, soparets, Saint Germains, festes de la Mercè, cafès, festes sorpresa i sense sorpresa… i mil coses més!!!
La nostra trajectòria vital ha estat semple plena d´interaccions; boníssims moments i algun de difícil, però sempre he tingut la sensació d´haver pogut comptar amb tu. I és que una de les teves grans virtuts és que sempre estàs amb qui li fas falta.
T´estimo moltíssim i quan penso en tu, només veig a la Blanca, amb tot el que comportes: una persona inmensa, inteligent, amb sentit de l´humor, amb les millors sortides i anècdotes que conec, tendra i encara que sembli un tòpic, molt amiga dels seus amics. Com et vaig dir: ets un luxe per tots nosaltres!!!
Per tot el que m´has donat i per com ets: moltes gràcies!!!!
Espero que durant els propers 30 anys, estiguis ben a propet meu per compartir tot el que ens espera, d´acord?? Compto amb tu!! ;)
Una abraçada tan forta que se´t caigui la baba sobre la sabata!!!! ;)
Roser

No hay comentarios:

Publicar un comentario